Supliment alimentar. Are grijă de ficatul dumneavoastră.
- reglează funcția celulelor hepatice
- conține o combinație de fosfolipide naturale din lecitină de soia, extract de anghinare și vitamina E
- protejează celulele împotriva stresului oxidativ
- promovează pierderea în greutate
Descrierea produsului
Hepafar este un produs pentru reglarea funcției celulelor hepatice. Conține o combinație de fosfolipide naturale din lecitină de soia, extract de anghinare și vitamina E. Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Efectele produsului
- reglează funcția celulelor hepatice
- promovează pierderea în greutate
- protejează celulele împotriva stresului oxidativ
- previne acumularea excesivă de grăsimi în celulele hepatice
Acest produs este adecvat pentru toti cei care:
- Au un ficat gras
- Au un stil de viață nesănătos
- Vor să scape de kilogramele în plus
- Se află adesea în condiții de stres
- Beau și fumează în exces
- Dorm prea puțin
- Au avut în trecut contacte sexuale neprotejate
- Au hepatită tip B sau C
- Iau multe medicamente
- Consumă des alimente prăjite, grase au dulci
- Doresc să-și detoxifice în mod intensiv corpul
- Au o valoare crescută a colesterolului
- Au o greutate semnificativ excesivă
- Nu fac suficientă mișcare
- Au în familie persoane care s-au luptat cu o boală de ficat
Semnale de alarmă cu ajutorul cărora putem recunoaște un ficat mărit:
- dureri sub arcul costal drept, indicând faptul că ficatul este mărit
- dureri la umărul drept
- probleme ale pielii: prurit, pierderea luciului și a culorii sănătoase a pielii
- sentimentul de oboseală continuă
- o digestie proastă și lentă, balonare, grețuri ocazionale
- obezitate cu o distribuție centrală a grăsimii în jurul taliei
- scaunul are o consistență și culoare modificate
Printr-un regim alimentar sănătos, exerciții fizice regulate, precum și prin reducerea alcoolului și a medicamentelor protejăm ficatul. Evitați, prin urmare:
- alimentele procesate
- băuturile carbogazoase
- băuturile pentru sportivi
- alimentele de tip fast-food
- precum și grăsimile trans
Oamenii care au ficatul gras trebuie să consume alimente cu un indice glicemic scăzut. Aceasta înseamnă că trebuie să ia în considerare regulile similare pe care le respectă și pacienții cu diabet zaharat. Alimentația cu un indice glicemic scăzut permite un bun control asupra zahărului din sânge, şi facilitează pierderea în greutate. De asemenea, este bine să luați vitamina E și substanțe care ajută la îmbunătățirea funcționării celulelor.
Astfel că pentru un ficat sănătos este benefic în mod deosebit consumul de păpădie, recomandate fiind și caju, șofran, lemn dulce, ghimber și ceai verde. Se recomandă și consumul de acizi grași omega 3 pe care îi găsim în peștele de apă adâncă, în special în somon. Cercetările au arătat că acești acizi grași reduc nivelul enzimelor hepatice, al grăsimilor din sânge și îmbunătățesc structura ficatului.
Despre ingrediente
Fosfolipide:
Fosfolipidele sunt larg reprezentate în alimentele vegetale și animale, fiind compuse din acizi grași saturați sau nesaturați. Funcția fosfolipidelor este de a neutraliza oxidanții intermediari generați în timpul procesului de neutralizare. În cea de-a doua etapă, etapa eliminării, toxinele neutralizate sunt eliminate din ficat prin rinichi în urină.
Anghinare:
Anghinare este un tratament dovedit științific pentru afecţiunile la ficat, fiind și un ajutor eficient în problemele de indigestie. Conține hidrat de carbon inulină, substanțe amărui de cinarin, proteine, substanțe minerale, provitamina A și vitamina B. Ingredientele din frunzele de anghinare stimulează secreția de bilă, vindecă celulele hepatice, cresc fluxul de urină, iar datorită faptului că este amară anghinare stimulează digestia.
Vitamina E:
Vitamina E este un puternic antioxidant care neutralizează radicalii liberi și protejează membranele celulare împotriva daunelor pe care aceștia le produc. Vitamina E ne protejează organismul împotriva bolilor de inimă, cancer și boala Alzheimer. Sursele cele mai bogate de vitamina E sunt soia, porumbul și uleiul de măsline. Urmează nucile și diferite tipuri de semințe.
Utilizare: Produsul conține 30 de capsule. Luati 1 -2 capsule de două ori pe zi sau conform indicațiilor medicului. Suplimentul se poate lua încontinuu, fără întrerupere. Doza zilnică poate fi mărită în funcție de instrucțiunile medicului dumneavoastră.
Anunț important: Suplimentul nu înlocuiește un regim alimentar echilibrat și variat. Suplimentul nu se adresează persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Suplimentul nu este recomandat femeilor gravide și mamelor care alăptează. Suplimentul este sigur, fără efecte secundare. În cazuri rare pot apărea reacții adverse, precum greața și scaun moal. Produsul conține soia nemodificată genetic
Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.
INGREDIENTE: lecitină din soia cu fosfolipide (210 mg/capsulă), capsule: gelatină de bovină, ulei de soia, umectant: glicerol, extract uscat din frunze de anghinare (Cynarae scolymus) standardizat cu 2.5% cynarină (20mg/capsulă), agent de îngroșare: dioxid de siliciu, acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E 6mg/capsul), coloranți: oxid de fier negru, oxid de fier roșu
*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.
Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala
Produse similare