Comenzi: 0373809069 comanda@primefarma.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


1. Experienta de 10 ani

Produsele Kegel8 sunt pe piata din intrega lume de 10 ani. De 10 ani produsele Kegel8 va fac viata sexuala mai interesanta si va ajuta sa va antrenati muschii pelvini si nu numai.

2. Originalitatea produselor Kegel8

Pentru ca produsele sunt cele originale din Anglia si noi suntem unicii distribuitori autorizati ale acestor produse pe piata romaneasca de aceea aveti garantia ca primiti produsul original, iar atunci daca veti intampina probleme, apelati direct la noi fara sa mai dati telefoane inutile sau sa scrieti mailuri catre n persoane.

3. Feed-back-ul este foarte important pentru noi

Va asteptam sa ne spuneti parerea despre produsele noastre indiferent de aceasta. Un feed-back pozitiv ne ajuta sa ne intarim pozitia si sa va oferim in continuare servicii de calitate, iar un feed-back negativ ne ajuta sa reglementam ceea ce este gresit si sa va faca dumneavoastra accesul mai usor la produsele si preturile noastre.

4. Fara taxe ascunse!

Preturile afisate sunt cat se poate de clare afisate pe site iar in plus taxele de transport prin posta 10 lei iar prin curier 20 de lei. Nu exista alte taxe ascunse!

5. Siguranta si rapiditatea expedierii

Deoarece lucram cu mai multe firme de curierat dumneavoastra veti beneficia de incredere totala si livrare rapida in orice colt al tarii. Veti avea garantia ca produsul comandat de dumneavoastra va ajunge in siguranta si fara intarzieri.

6. Optiuni de plata variate

Modalitati multiple de plata. Puteti opta pentru plata ramburs a produselor cand ajung la dumneavoastra , prin transfer bancar usor si simplu iar dumneavoastra nu veti mai avea de achitat nimic la primirea coletului.

7. Relatii clienti

Pentru orice problema, nelamurire, intrebare, solicitare ne puteti contacta fie prin telefon, fie pe e-mail sau messenger.
Noi comunicam cu clientii nostri!
Va raspundem si prin intermediul e-mail-ului in 24 de ore lucratoare atunci cand aveti nelamuriri sau probleme in a folosi produsul.
Program Comenzi Telefonice: 9-21
Program Messenger: 9-21

8. Conceptul Eco-bill

Am introdus un nou concept de Eco-bill. Dumneavostra puteti opta pentru expedierea facturii si a instructiunilor de folosire direct pe adresa dumneavoastra de e-mail astfel putem contribui impreuna la ocrotirea mediului inconjurator.

9. Politica de discount si fidelizare

Avem o politica de reduceri si fidelizare pentru ca dumneavoastra sa economisiti si sa fiti in continuare clietul nostru:
- 7% reducere din comanda anterioara pentru o noua comanda in primele 15 zile
- 5% reducere din comanda anterioara pentru o noua comanda in primele 30 zile
- 3% reducere din comanda anterioara pentru o noua comanda in primele 45 zile

10. Nu ne eschivam de retururi

Daca se respecta politica de retur a produselor, nu ne eschivam de primirea acestora.
CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș