Comenzi: 0373809069 comanda@primefarma.ro

Comanda





Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Miere Manuka RAW MGO 200+, 500g Nelson

209,00 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
17 lei
CURIER RAPID:
17 lei
Miere Manuka RAW MGO 200+, 500g Nelson
Cod produs: NLS007

Descriere

Mierea de manuka este o miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii.


 Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăți antioxidante importante și cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit științific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae.

 

Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:

 


• Escherichia coli (E. coli)
• Staphylococcus aureus (Staph infections)
• Citrobacter freundii
• Proteus mirabilis
• Pseudomonas aeruginosa
• Salmonella typhimurium
• Streptococcus faecalis
• Streptococcus pyogenes
• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)
• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

 

 

Componentele mierii de manuka:

 

Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.

 

Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka.
Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concenrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

 

Disclaimer

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii






Catalog
Nu aveți nici un produs în coș