Comenzi: 0373809069 comanda@primefarma.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Matrxsan Iod Organic 60 Capsule Hypericum

Producător:


Hypericum


28,80 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
17 lei
CURIER RAPID:
17 lei
Matrxsan Iod Organic 60 Capsule Hypericum
Hypericum

Descriere

Prospect Matrxsan Iod Organic 60 CapsuleCompozitie Matrxsan Iod Organic :

Extract 100 % natural din: ou integral (Vitovo), extract de Laminaria japonica, maltodextrina.

Proprietati Matrxsan Iod Organic :

- corector al necesarului de iod în organism, reglator al sintezei hormonilor tiroidieni, antioxidant, detoxifiant, stimulent al arderilor substanţelor lipidice şi glucidice pentru producerea de energie necesară funcţionării optime a organismului.

Mod de folosire Matrxsan Iod Organic :

Pentru adulţi, doza recomandată este de 1-2 capsule de 3 ori pe zi; pentru copii de peste 6 ani şi femei însărcinate, doza recomandată este de 1-3 capsule pe zi. Se administrează în cure de 4 săptămâni, pauză de 20 zile şi cura se poate repeta.

Contraindicaţii Matrxsan Iod Organic : hipertiroidism

Recomandari Matrxsan Iod Organic :

În prevenirea apariţiei deficitului de iod din organism.
Adjuvant în: disfuncţii tiroidiene la adulţi (hipotiroidie, hipertrofia glandei tiroide -guşă endemică), hipotiroidia juvenilă cu tulburări de creştere (cu afectarea capacităţii de mişcare, a vorbirii şi a auzului, dezvoltare fizică şi mentală deficitară), tulburări metabolice ale biosintezei hormonilor tiroidieni, tulburări de fertilitate; pentru scăderea în greutate a persoanelor supraponderale; pentru îmbunătăţirea funcţiilor cerebrale (gândirea, memoria, atenţia, coordonarea); femeilor însărcinate, mai ales în primul trimestru de sarcină şi celor care alăptează; pentru eliminarea metalelor grele toxice (mercur, plumb, cadmiu, stronţiu) ingerate odată cu alimentele şi cu apa sau inhalate din aerul poluat.

Produs de: HYPERICUM
Disclaimer

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii


Catalog
Nu aveți nici un produs în coș