Comenzi: 0373809069 comanda@primefarma.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Divine - Cresterea si armonizarea sanilor

Producător:


Dacia Plant


158,40 Lei

Cantitate:
produs indisponibil
POŞTA ROMÂNĂ:
17 lei
CURIER RAPID:
17 lei
Divine - Cresterea si armonizarea sanilor
Dacia Plant

Descriere

Prospect Divine - Cresterea si armonizarea sanilorProdusul pe care vi-l oferim face parte dintr-o gama conceputa special pentru amplificarea feminitatii.

90-60-90 contine un flacon de comprimate, un flacon cu amestec de tincturi, un flacon cu suspensie de plante si un flacon cu ulei de masaj, toate cu rol in cresterea sânilor.

Dintotdeuna sânii au fost socotiti adevarate podoabe ale feminitatii si senzualitatii, iar femeile si-au dorit ca aceasta podoaba a lor sa fie chiar bogata; noi am conceput pentru dumneavoastra amestecuri care contin plante cu efecte feminizante, de crestere a sânilor, verificate ca eficienta de veacuri.

Acest produs este o alternativa naturala eficienta, la mai putin naturalele implanturi de silicon.

Compozitie Divine - Cresterea si armonizarea sanilor:
Kudzu (Pueraria lobata) este o planta leguminoasa specifica zonei asiatice. Exista mai multe specii: P. mirifica, P. tuberosa, P. thomsoni, etc. Pueraria lobata, denumita traditional kudzu, provine din Thailanda si are efecte exceptionale vitalizante, revigorante, reintineritoare, purificatoare generale si mai ales hepatice, amplificatoare ale ciculatiei, stimulente cardiace si cel mai important efect al sau este cel estrogenic, care duce la marirea sânilor prin stimulare fitohormonala. Trebuie mentionat ca acest fitohormon estrogen similar 17 estradiolului, nu prezinta efectele adverse ale estrogenilor sintetici.
Mararul (Anethum graveolens) este de asemenea o planta care amplifica feminitatea; este un fitoestrogenic redutabil, folosit in afectiunile genitale feminine, mai ales ca substitut hormonal in carente estrogenice, la menopauza si pentru cresterea sânilor.
Anasonul (Pimpinella anisum) face si el parte din familia plantelor folositoare femeilor si mamelor care alapteaza pentru ca, in afara de efectele benefice digestive si carminative, are excelente efecte estrogenice de crestere a sânilor si de amplificare a lactatiei.
Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) este o planta dulce la gust precum ii spune si numele. Activa in numeroase afectiuni respiratorii, digestive, reumatice, alergice, este totodata si un stimulent adrenocortical si estrogenic. Aceste ultime efecte, au determinat asocierea lui intr-o formula ‘’forte’’ pentru cresterea sânilor.

Actiuni Divine - Cresterea si armonizarea sanilor:
estrogenic, feminizant, revigorant, reintineritor, reglator hormonal, galactogog, carminativ, reglator hormonal, stimulent şi reglator al activităţii gonadelor, stimulent şi reglator al glandelor cortico-suprarenale, antidismenoreic, stimulent imunitar, emenagog, estrogen, galactogog, antiacneic (datorită acţiunii sale la nivel hormonal) reglează perioada de somn, îmbunătăţeşte activitatea nervoasă, depurativ, amplifica hidratarea naturala a tesutului mamar si a pielii (amplifica retinerea apei).

Recomandat in:
hipoplazie si hipotrofie mamara, stimulent pentru cresterea sânilor, sau pentru tonifierea sânilor lasati, substitut fitohormonal pentru perioada de premenopauza si menopauza, hirsutism (apariţia unor pilozităţi inestetice la femei, aceasta fiind adesea consecinţa unei actvităţi hormonale deficitare) amenoree, lipsa de libido, frigiditate, dezechilibre psiho-emotionale minore exprimate prin insomnie sau, din contra, somnolenţă, perturbări ale apetitului, în sensul unei creşteri sau descreşteri anormale, irascibilitate, pesimism, ‘tendinta la gânduri negre”, oboseala “fara motiv” (aparuta in lipsa oricaror simptome fizice sau de laborator care sa indice o boala), cefalee si Migrena cu coloratura endocrina si sexuala, hipogalactie

Administrare Divine - Cresterea si armonizarea sanilor:
1 comprimat de 3 ori pe zi, cu putina apa sau sublingual 10 - 15 min; in caz de hipogalactie - 1/2 sau 1 comprimat de 3 ori pe zi, in functie de necesitati.

Contraindicatii Divine - Cresterea si armonizarea sanilor:
- in cazul afecţiunilor cauzate de excesul de hormoni estrogeni (chisturi ovariene si/sau mamare) tumori, histerectomie recentă; in cazul bolilor grave “de sistem“ LES, poliartrita reumatoida, sclerodermia, Scleroza multipla, etc. (sunt boli in care energia YIN este foarte mare si nu este de dorit sa fie amplificata); in cazul fetitelor in vârsta mai mica de 14 ani (considerata a fi vârsta la care se instaleaza caracterele sexuale secundare).
- in cazul menstrelor abundente si/sau lungi va fi folosit cu prudenta si evitat in perioada menstruala.

Precautii Divine - Cresterea si armonizarea sanilor: pentru cei care au alergie la lactoza.

Forma de ambalare Divine - Cresterea si armonizarea sanilor: 90-60-90 contine un flacon de comprimate, un flacon cu amestec de tincturi, un flacon cu suspensie de plante si un flacon cu ulei de masaj, toate cu rol in cresterea sânilor.

Disclaimer

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii


Catalog
Nu aveți nici un produs în coș