Comenzi: 0373809069 comanda@primefarma.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Babystart Fertil Man Plus - cel mai concentrat

Producător:


Babystart


199,00 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
17 lei
CURIER RAPID:
17 lei
Babystart Fertil Man Plus - cel mai concentrat
Cod produs: 100013
Babystart

Descriere

Recomandam acest produs impreuna cu Plasturi FertilMate pentru racirea testiculelor.

Plasturii Babystart R FertilMate T de racire a scrot-ului reprezinta un produs special conceput cu un suport de hidrogel cu L-mentol natural folosit pentru a oferi un efect de racire.

Beneficii: Relatia dintre nivelul de temperatura al testiculelor si  calitatea slaba a spermatozoizilor este cunoscuta de mai bine de optzeci de ani. Studiile arata ca reducerea duratei de expunere la temperaturi crescute in zona scrotului/ poate fi eficienta in imbunatatirea fertilitatii masculine si exista numeroase studii care sustin aceasta teorie.

 

 

Babystart® FertilManPlus™ este un supliment alimentar creat special pentru a creste calitatea spermatozoizilor din sperma. Atunci cand vorbim despre calitatea spermatozoizilor (tratament sperma) ne referim si la motilitatea spermatozoizilor/ valoare / concentratie/ morfologia lor si volumul spermei.

 

Babystart® FertilManPlus™ ar trebui folosit de barbatii care au o problema cu cantitatea si calitatea spermei si doresc o imbunatire a acesteia (tratament sperma)/ in conditiile in care/ ca si cuplu/ isi doresc un copil.

 

Aceasta formula nu contine plante pentru tratamentul spermei/ ci doar componenti dovediti stiintific/ componenti al caror rezultat este cunoscut/ studiat/ acest lucru conferindu-i produsului FertilMan Plus o calitate superioara.

 

Studiile arata ca L-Carnitina si suplimentele anti-oxidante/ in special/ Glutation/ pot imbunatatii calitatea spermei si pot mari sansele de conceptie. Exista dovezi puternice clinice care arata ca barbatii diagnosticati cu infertilitate au un nivel ridicat de stres oxidativ/ care poate afecta calitatea spermatozoizilor lor. Alte studii arata/ de asemenea/ ca stresul oxidativ poate reduce durata de viata a unui spermatozoid/ mobilitatea lui si capacitatea acestuia de penetrare. Pentru aceasta se recomanda un tratament pentru sperma.

 

Terapiile nutritionale si antioxidantii al caror beneficii au fost demonstrate in tratarea infertilitatii la barbati si a imbunatatirii valorii spermatozoizilor (tratament sperma)/ a morfologiei si motilitatii spermei includ: L-Carnitina/ L-Arginina/ Zinc/ Seleniu/ Vitamina A/ Vitamina B/ Vitamina C/ Vitamina E/ Glutation/ Coenzimea Q10 si Acid Folic – Toate aceste ingrediente sunt incluse in formula suplimentului pentru calitatea spermatozoizilor - Babystart FertilManPlus.

 

L-Carnitina joaca un rol important in metabolismul energetic al spermatozoizilor. Multe studii stiintifice au aratat ca acest ingredient- carnitina/ joaca un rol important in functionarea spermatozoizilor prin afectarea motilitatii/ morfologiei/ concentratiei si valorii lor. L-Carnitina poate ajuta/ de asemenea/ si in protejarea spermatozoizilor prin reducerea influentei radicalilor liberi.

 

L-Arginina : este un amino-acid foarte important pentru sanatatea spermei/ este necesar intreg corpului uman in cantitati mari si a fost demonstrat prin numeroase studii/ ca ajuta la imbunatatirea cantitatii si motilitatii spermatozoizilor.

 

Zincul este important in ceea ce priveste scopul de a face stratul exterior si coada spermatozoizilor din cadrul spermei. Printre efectele Zincului se numara: densitatea celulelor spermatozoizilor/ o crestere a numarului celulelor rapide ale spermatozoizilor si cresterea nivelului testosteronului ce este crucial pentru spermatogeneza. Zincul este pierdut la fiecare ejaculare/ asadar o viata sexuala activa si o dieta saraca in zinc poate aduce barbatul intr-o zona de risc. Deficienta de Zinc poate cauza impotenta/ infertilitate si o valoare mica a numarului spermatozoizilor. Barbatii cu fertilitate scazuta au niveluri mai scazute de zinc decat la barbatii cu fertilitate normala.

 

Cuprul are un rol vital ca si eliminator de radicali liberi. Ajuta la prevenirea distrugerii structurii celulare. Suplimentarea cu zinc necesita 1-2 mg pe zi pentru prevenirea deficientei de cupru. Cuprul este un element esential de urmarit in dieta de zi cu zi si in corpul uman/ in general. Este necesar pentru absorbirea si utilizarea Fierului.

 

Seleniul este un puternic antioxidant si este necesar barbatilor pentru stabilizarea integritatii spermatozoidului. O cantitate mica de seleniu din dieta barbatilor este asociata cu o motilitate scazuta a spermatozoizilor. O dieta destinata barbatilor pentru cresterea fertilitatii presupune si o cantitate buna de seleniu. Cercetatorii sugereaza o posibila legatura intre un nivel scazut de seleniu al parintilor in varsta si copiii cu Sindromul Down.

 

Vitamina B12 este necesara in maturarea celulara si sinteza ADN-ului. O deficienta de vitamina B12 din nutritie este asociata cu o scadere a valorii spermatozoizilor si a motilitatii lor/ asadar/ pentru imbunatatirea sanatatii spermatozoizilor/ vitamina B12 este esentiala.

 

Vitamina A este considerata foarte importanta pentru o productie continua de spermatozoizi.

 

Vitamina C este un antioxidant prezent in plasma seminala. Aceasta vitamina poate creste motilitatea spermatozoizilor si valoarea lor si descreste riscul inrautatitii calitatii spermatozoizilor. Vitamina C poate elimina Plumbul din corpul uman si este deosebit de important în cazul în care dieta este saraca in fructe si legume proaspete. Suplimentarea de vitamina C a ameliorat calitatea spermatozoizilor la fumatori.

 

Vitamina E este o vitamina antioxidanta mare si solubila care va ajuta sa va imbunatatiti sanatatea generala a spermatozoizilor si poate creste abilitatea celulara a spermatozoizilor de a se contopi cu ovulul. Spermatozoizii pot fi deteriorati de radicalii liberi si Vitamina E este un puternic antioxidant care va ajuta sa reduceti din numarul total de radicali liberi. Deficienta de Vitamina E poate cauza probleme in sistemul reproductiv.

 

Glutationul nu este doar vital pentru apararea antioxidanta a spermatozoizilor/ dar/ impreuna cu seleniul/ este esential in formarea enzimei prezente in spermatide – care devine o proteina structurala in mijlocul spermatozoizilor maturi. Enzima Glutation joaca un rol important in apararea  impotriva  daunelor oxidative din spermatozoizii umani. O scadere a nivelului sau o reducere de enzime glutation (GSH) din timpul productiei de sperma este cunoscuta pentru perturbarea membranei din integritatea spermatozoizilor datorate stresului oxidativ crescut.

 

Coenzimea Q10 actioneaza ca un antioxidant si ca agent de promovare a energiei si stabilizeaza integritatea spermatozoidului. Studiile au demonstrat ca exista o corelatie intre nivelul de Coenzime Q10 si sanatatea spermatozoizilor.

 

Acid Folic: s-a demonstrat ca/ concentratia de acid folic este mai mare in fluidul seminal decat in plasma/ la barbati. Este vital pentru dezvoltarea celulara si impartirea celulara (productia de sange)/ la fel ca si pentru metabolismul nervos. Este/ de asemenea/ foarte implicat cu sistemul coronarian. Studiile arata ca suplimentarea cu Acid Folic impreuna cu Zinc/ imbunatatesc sanatatea spermatozoizilor atat la barbatii subfertili cat si la cei fertili.

Acid Pantonthenic: Vitamina B5 poate fi de ajutor in rezolvarea problemelor de torsiune testiculara si are abilitatea de a sustine nivelurile reduse de glutation.

 

Vitamina D3: ajuta la productia de hormoni masculini. Un studiu recent a descoperit faptul ca nivelul vitaminei D3 la barbati corespunde direct cu calitatea spermatozoizilor pe care ii produc. Barbatii care au un nivel mare al vitaminii D in organism au o calitate buna a spermatozoizilor/ ca sunt mai rapizi si mai buni inotatori si ca mai buni la penetrarea ovulului. Studiile arata ca suplimentarea cu vitamina D poate creste nivelul testosteronului/ un alt factor care afecteaza fertilitatea la barbati.

 

Vitamina B1: Tiamina (vitamina B5) si Riboflavina (vitamina B2) ajuta organismul in producerea energiei si afecteaza enzimele care influenteaza muschii/ nervii si inima.

 

Sperma are nevoie de 74 zile pentru maturare/ asadar suplimentul nutritiv Babystart FertilManPlus trebuie luat pe o perioada de cel putin 3 luni pentru a vedea o prima imbunatatire in calitatea spermei.

 

Babystart FertilManPlus este ambalat in blistere/ fiecare capsula fiind ambalata separat pentru a se pastra cat mai bine/ reducandu-se astfel expunerea lor la aer.

 

Mod de administrare pentru tratament sperma: Luati 2 capsule de FertilManPlus de 2 ori pe zi.

 

Nu depasiti dozajul recomandat.

 

FertilManPlus este foarte bun si pentru persoanele vegetariene.

 

Ingrediente:

L-Carnitina L-Tartrate/ L-Arginina/ Acid Ascorbic/ Oxid de Magneziu/ L-Taurina/ Coenzima Q10/ Acetat de Tocoferil/ Oxid de Zinc/ Nicotinamida/ Fumarat feros/ Pantotenat de Calciu/ Clorhidrat de Piridoxina/ Clorhidrat de Tiamină/ L-Glutation/ Riboflavina/ Anhidru sulfat de cupru/ Beta-caroten/ Acidul Pteroylmonoglutamic/ Selenit de sodiu anhidru/ Cianocobalamina/ Colecalciferol.

Agent de Antiaglomerare: Stearat de Magneziu

Agent Vrac: Celuloza Microcristalina

Agent de Debit: Dioxid de siliciu

 

 

 

Disclaimer

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii


Catalog
Nu aveți nici un produs în coș