Comenzi: 0744-569-069 comanda@primefarma.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Spray LiverActive pentru un ficat sanatos

Producător:


Tratamente Homeopate


143,88 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
17 lei
CURIER RAPID:
17 lei
Spray LiverActive pentru un ficat sanatos
Tratamente Homeopate

Descriere

V-ati simtit lipsit de energie sau mai lenes si nu ati reusit sa va dati seama ce nu este in regula? Raspunsul v-ar putea surprinde. Poate fi din cauza ficatului dumneavoastra. Ficatul este cel mai mare organ din organismul dumneavoastra si raspunzator pentru pastrarea celorlalte organe si sisteme lipsite de toxine si pentru o functionare corecta. Atunci cand ficatul nu lucreaza asa cum trebuie, acest lucru poate avea repercusiuni asupra intregii stari de sanatate. Dar LiverActive va poate ajuta!

LiverActive este o formula homeopatica creata special pentru a intari sanatatea ficatului. Atunci cand ficatul functioneaza la capacitate maxima, dumneavoastra va veti bucura de o varietate de beneficii, de la un nivel de energie mai ridicat la un sentiment sporit de energie. 
Liver Active este un amestec complex de ingrediente pe baza de plante cunoscute sa ofere un sprijin excelent pentru ficat. Noi am stabilit standarde ridicate in formulele noastre si am ales doar ingredientele cele mai bune in care puteti avea incredere ca va vor furniza multe beneficii.


Beneficiile produsului

  • Ofera un sprijin suplimentar pentru functiile ficatului
  • Ajuta la cresterea nivelului de energie

  • Ajuta  la sporirea starii de bine

  • Ajuta la imbunatatirea starii de sanatate in general
Disclaimer

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii

Cholest Bio Cholest Bio Cod:


41,76 Lei

Comandă

Catalog
Nu aveți nici un produs în coș