Comenzi: 0744-569-069 comanda@primefarma.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Revita.EPS - Cresterea Genelor

Producător:


DS Laboratories


237,60 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
17 lei
CURIER RAPID:
17 lei
Revita.EPS - Cresterea Genelor
DS Laboratories

Descriere

Revita.EPS - Cresterea Genelor

 

Revita.EPS este varianta naturala pentru cresterea genelor si te scapa de folosirea genelor aplicate sau al altor solutii nesanatoase. revita.EPS poate fi o solutie si pentru acele persoane care si-au pierdut genele in urma chimioterapiei. Genele cresc mai lent decat firele de par de pe scalp: in medie 0,12 ± 0,05 mm pe zi. Durata medie a unui ciclu complet de crestere a genelor este de 90 ± 5 zile. Pentru gene mai lungi si cu volum recomandam Revita.EPS, o solutie naturala de la DS Laboratories.

 

Revita.EPS – studii clinice/ingredient:

Cercetatorii au creat acest produs plecand de la studii concrete care arata cum cresc genele, in cat timp, ce anume ajuta la cresterea lor din organism. Astfel au ajuns la o formula care actioneaza in doua sensuri – creste genele pentru cei care doresc un efect estetic al acestora mult mai puternic si combate factorii care duc la caderea genelor, ajutand la regenerarea acestora. La baza acestui produs sta un complex de peptide, creat dinlipo-oligopeptide bio, care stimuleaza keratina din organism, substanta ce determina cresterea genelor in mod natural. Studiind exact fenomenele de crestere a genelor, cercetatorii au concluzionat ca exista 3 faze de dezvoltare a celulelor din care iau forma genele. Procesul este mai lent decat in cazul podoabei capilare, de aceea efectele tratamentului revita.EPS se observa cel mai bine dupa 4 saptamani, in conditiile in care genele cresc cu aprox. intre 0.12 si 0.05 mm pe zi.

 

Revita.EPS – tratamente alternative/efecte secundare:

Revita.EPS, spre deosebire de alte tratamente medicale de pe piata, cum ar fi bimatoprost (latisse), nu este o lotiune sintetica si nu are efectele adverse ale medicamentelor impotriva glaucomului (mancarimi, iritatii, schimbari ale culorii ochiului etc.). In plus, Revita.EPS este o alternativa pentru extensiile de gene sau genele false, care pe langa aspectul nenatural pe care il au, costa in jur de 500$ in cazul celor profesionale si durabile, dar timpul necesar aplicarii acestor extensii este de pana la 2 ore. Exista si varianta transplantului de gene, o operatie estetica ce poate avea ca efecte secundare chiar si orbirea.


Revita.EPS – aplicare si dozaj:

Revita.EPS este un produs accesibil, care nu necesita mult timp pentru a fi folosit. Tratamentul se aplica de 2 ori pe zi, dimineata si seara, dupa o demachiere prealabila, intregul proces durand cateva minute. se aplica la radacina genelor, ca si in cazul folosirii unui creion dermatograf. Nu exista riscuri ca in cazul altor tratamente, nu afecteaza in mod direct si grav sanatatea ochiului, iar efectul de crestere a genelor este unul cat se poate de natural. Dupa cele aprox. 4 saptamani in care rezultatele vor fi vizibile, tratamentul se poate aplica o data pe zi pentru mentinerea genelor lungi si dese obtinute.

 

Revita.EPS – contraindicatii:

Tratamentul cu Revita.EPS este indicat chiar si persoanelor care in urma chimioterapiei au suferit caderi ale genelor. In schimb nu este recomandat persoanelor cu hipersensitivitate la peptide sau orice alt ingredient din aceasta solutie. Nu se recomanda imprumutarea produsului altor persoane, pentru a evita contactarea unor boli sau infectii. De asemenea, este important sa aplicati produsul cu precizie; evitati sa-l folositi in cazul in care va tremura mana.

 

Revita.EPS – cel mai eficient produs pentru cresterea genelor:

Revita.EPS este un produs dedicat cresterii genelor, superior fata de orice alt tratament din toate punctele de vedere  –  financiar, ca eficienta, ca timp de actionare, ca modalitate de aplicare, respectiv ca posibile efecte adverse. Indiferent ca doriti sa mariti expresivitatea genelor, ca le aveti rare si constientizati importanta genelor dese in protectia ochiului fata de diferite impuritati sau ca ati suferit diverse afectiuni medicale care au cauzat caderea lor, Revita.EPS este solutia ideala pentru toate aceste situatii.

Disclaimer

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii

Bonilash ser pentru gene Bonilash ser pentru gene Cod: 115,00 Lei


86,25 Lei

Comandă

Catalog

Nu aveți nici un produs în coș