Comenzi: 0744-569-069 comanda@primefarma.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Goji Fiole Buvabile

Producător:


Yong Kang


15,60 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
17 lei
CURIER RAPID:
17 lei
Goji Fiole Buvabile
Yong Kang

Descriere

Goji Fiole Buvabile

 

Descriere:

De 6000 ani China a împartit cu restul lumii cunostintele sale despre ierburile medicinale. Fructul de Goji a fost folosit la protejarea ficatului, îmbunatatirea vederii, afrodiziac si stimulator al sistemului imunitar.

Au fost efectuate mai multe studii care au demonstrat în mod clar efectele sale benefice pentru sanatate: îmbunatateste rezultatele în Alzheimer: creste longevitatea si creste capacitatea de memorare.

Rapoartele au aratat ca printre beneficiile sucului de Goji se numara si scaderea colesterolului si a tensiunii arteriale, el având totodata si un efect anticoagulant. Contine nivele crescute de antioxidanti, acizi grasi esentiali pentru functionarea adecvata a creierului si a sistemului nervos, cyperona, antocianine, betaina – un tonic al nervilor si pentru îmbunatatirea memoriei, physalina – compus natural care creste apararea organismului.

 

Compozitie:

Fiecare fiola contine: 28% fructe de Goji (Lycium barbarum), 12% sirop din porumb cu continut ridicat de fructoza (izoglucoza), 60% apa purificata.


Mod de administrare:

Oral, câte o fiola de 1-2 ori pe zi, înainte de micul dejun sau dupa cina. Se perforeaza capacul din latex al fiolei cu vârful ascutit al paiului inclus în cutie si se bea continutul. 


Precautii:

A se evita în timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor diabetice.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

A nu se utiliza dupa data de expirare înscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 2 fiole pe zi). Goji Oral Liquid este un produs natural, netoxic si inofensiv pentru corpul uman.

 

Mod de prezentare: Cutie cu 10 fiole buvabile.

Disclaimer

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii


Catalog

Nu aveți nici un produs în coș