Comenzi: 0744-569-069 comanda@primefarma.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Alevia Control Diab x 60cpr

Producător:


Alevia


34,80 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
17 lei
CURIER RAPID:
17 lei
Alevia Control Diab x 60cpr
Alevia

Descriere

Prospect Alevia Control DiabRecomandări:
Pentru persoanele care suferă de Diabet de tip II, suplimentul se poate administra împreună cu medicamentele clasice, ajutând la scăderea dozelor sau se poate lua singur.
Pentru persoanele cu diabet de tip I, suplimentul se recomandă împreună cu insulina.

Compoziţie:
Castravete amar 250 mg (Momordica charantia extract 3% principii amare), Gymnema sylvestre 80 mg (extract 75% acid gymnemic), Afine 50 mg (Vaccinum myrtillus extract 5:1), Ceai verde 15 mg (Camelia sinensis 0,5% cafeină), Vitamina B6 1 mg, Zinc 2,5 mg.

Descriere:
Momordica se folosește pentru efectul redutabil de normalizare a glicemiei și regenerarea celulelor pancreatice.
Gymnema are capacitatea de a bloca și stinge pofta de dulce ce conduce la un consum exagerat de alimente ce conţin carbohidraţi simpli. Studiile indică faptul că gymnema are capacitatea de a influenţa puternic nivelul glicemiei.
Afinul, denumit și „insulina verde“ a diabeticilor, ajută la buna funcţionare a microcirculaţiei, reglează circulaţia la nivelul pancreasului.
Ceaiul verde stabilizează nivelul glicemiei și crește sensibilitatea la insulină.
Vitamina B6 determină la persoanele cu glicemia crescută diminuarea cerinţei de insulină, iar zincul participă la sinteza insulinei.

Efecte:
Ajută la normalizarea glicemiei (diabet zaharat de tipul I și II), îmbunătăţește toleranţa la glucoză, ajută la refacerea celulelor pancreatice, stimulează pancreasul pentru a produce insulină.

Mod de administrare:
1 comprimat de 3–4 ori pe zi.

Precauţii:
Pacientul trebuie să-și monitorizeze atent nivelul glicemiei dacă își administrează și medicamente antidiabetice orale pentru ca nivelul glicemiei să nu scadă prea mult.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 comprimate

Disclaimer

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii


Catalog

Nu aveți nici un produs în coș